Управляващите в Полша консерватори обещаха данъчни облекчения за малките фирми

...
Управляващите в Полша консерватори обещаха данъчни облекчения за малките фирми
Коментари Харесай

Управляващите в Полша обещаха щедри разходи в опит да си върнат доверието

Управляващите в Полша консерватори дадоха обещание данъчни облекчения за дребните компании и повече разноски за децата, възрастните хора и инфраструктурата на фона на наближаващата поредност от избори, съобщи " Ройтерс ".

Одобрението за националистката партия " Право и правдивост " отслабна поради оспорвани финансови облаги за министри, митингите против стягането на закона за абортите и дипломатическите разногласия с Израел и Съединени американски щати.

Партията, която завоюва в края на 2015 година след обещания за великодушни обществени разноски и възобновяване на консервативните полезности в католическа Полша, се радваше на поддръжка, надхвърляща 40%, само че последното изследване на публичното мнение сподели, че утвърждението за обединената демократична съпротива за пръв път надвишава това за " Право и правдивост ".

По време на годишния си конгрес през уикенда партията даде обещание да почисти имиджа си и да похарчи още повече пари.

Премиерът Матеуш Моравецки даде обещание понижаване на налога върху приходите за дребни и междинни предприятия до 9% от сегашните 15, както и 23 милиарда злоти (7 милиарда долара) за усъвършенстване на качеството на живота на възрастните хора през идващите няколко години.

Моравецки също така разгласи, че държавното управление ще усили пенсионните приходи за майките на четири или повече деца и че децата в учебна възраст ще получават по 300 злоти (90 евро) на година за разноски. Пет милиарда злоти ще бъдат изхарчени за усъвършенстване на инфраструктурата.

Председателят на " Право и правдивост " и на процедура първокачествен водач в Полша сподели, че партийните членове би трябвало да бъдат " неопетнени ". " Не влизате в политиката за парите ", акцентира той.

Местните избори в страната са през есента. Следващата година предстоят парламентарни, а през 2020 година - президентски избори.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР