Управлението не е на всяка цена, но решението на ПП/ДБ

...
Управлението не е на всяка цена, но решението на ПП/ДБ
Коментари Харесай

Лена Бориславова: С вайкане ГЕРБ се опитват да предоговорят всичко

Управлението не е непременно, само че решението на ПП/ДБ остава да се поддържа кабинет с мандата на ГЕРБ, с министър председател Мария Габриел и с минимални промени в състава .

Този диалог, който сега се води, е обществено страдалчество от шпиц команда - характерен герберски фасон в опит обществено всичко да се взриви . Такава оценка на последните два дни даде Лена Бориславова в студиото на Нова телевизия.

Според нея с този фасон ГЕРБ желаят да предоговорят всичко , защото " апетитът идва с яденето ". Бориславова обаче съобщи увереност, че ротацията ще се случи както е контрактувана и с минимални промени след оценка и разбор, който сега се прави.

По думите й, в случай че Делян Добрев фактически има документ, в който да е записано това, което твърди, е щял през вчерашния ден в студиото да пристигна с документа и да го размята обществено.

Бориславова изясни, че само Министерство на външните работи е свободно и недоговорено, на процедура е доста тежко министерство и с двете войни и доста задължения. Реално никоя цивилизована и европейска страна не си разрешава такова съвместителство, пък в случай че Мария Габриел и Николай Денков работят толкоз добре дружно, не е ли разумно огледално да си завъртят функциите, които имат сега.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР