Управата на Париж и лидерът в областта на електрическите автомобили в

...
Управата на Париж и лидерът в областта на
електрическите автомобили в
Коментари Харесай

Париж и Renault Group с общ проект за споделена електрическа мобилност

Управата на Париж и водачът в региона на електрическите коли в Европа- Renault Group, анонсираха проектите си за стартиране на нов план за споделена електрическа подвижност на територията на именития град.

Плановете за развиване на новия проект включват кратко-, средно- и дългосрочни опорни точки, а крайната цел е предлагането на различна градска мобилност с акцент върху свързаността и въвеждането на системи за автономно управление при електрическите автомобили.

Първата крачка в новата самодейност на Париж и Renault Group ще бъде направена през септември тази година и ще включва пускането в приложимост на флота електромобили на френската компания, в това число ZOE, Twizy, Kangoo Z.E и Master Z.E., броят на които до края на идната година се очаква да нарастне до 2000 единици. Клиентите ще могат да избират между няколко разновидността на употреба на електромобилите, включително с маршрути с избрани точки за взимане и връщане на транспортните средства, както и такива без ясно избрани местоположения.

“Градовете и автомобилните производители би трябвало да се обединят за бъдещето на подвижността. В момента Париж и Renault Group водят обединявайки дейностите си области като споределената приложимост и електрическите мотори ”, коментира Ани Идалго, кмет на Париж и президент на организацията C40, сплотяваща към 100 града в целия свят. “Това ще направи възможно да предложим на парижани и жителите на Ил дьо Франс една по-здравословна и по-малко замърсена обстановка за живеене, в която всеки ще има опция да се придвижва по-лесно ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР