Употребяващите райски газ за забавление трябва да знаят, че започне

...
Употребяващите райски газ за забавление трябва да знаят, че започне
Коментари Харесай

Анестезиолог предупреди за райския газ и каза как да предпазим децата си

Употребяващите божествен газ за развлечение би трябвало да знаят, че стартира ли се един път, мъчно се стопира. Това сподели за " Фокус " доктор Филип Абединов, анестезиолог в болница " Света Екатерина “.

" Поредица от сходни използва, да речем, хронично могат да доведат до доста висок недостиг на Витамин В-12. Това са да речем нарушаване в провеждането на нервните импулси в нашето тяло, особено от гръбначния мозък. Човек от време на време мъчно да може да управлява ходенето си “, изясни той.

Специалистът предложи на родителите, които инцидентно научат, че децата им злоупотребяват с божествен газ да бъдат изследвани за равнището на Витамин В-12. Райският газ се трансформира средство за развлечение измежду младежите на границата на рисковото, означи той.

" По принцип това е едно вещество, което необятно се употребява в няколко места в промишлеността, да вземем за пример множеството спрейове – да вземем за пример със сметана или другите спрейове, вътре са с компресиран подобен газ. И може би доста известно измежду хората, които са гледали филми – така наречен коли с увеличаване на мощността им с нитро. Какво имам поради? Приема се, че в нашата процедура, когато той се смеси с О2, е много безвредно, изключително до проценти 50:50. Т.е. би трябвало половината от веществото като газ, което се инхалира от хората, да бъде О2 “, изясни той.

Сега се употребява в медицината, само че историята на това вещество стартира в началото като развлечение и то в богатите общества, уточни анестезиологът.

" Имайте поради, че и сега тъкмо то идва от богатите страни. Това не е нещо, което ние сме го разкрили. Очевидно е, че някой е отишъл там, пренесъл го е, направил е тук съответните демонстрации, оттова нататък то става всеобщо събитие. И внезапно ние откриваме в един миг, че имаме може би проблем. Това ще разберем в идващите дни, тъй като виждам, че към този момент задоволително сте уведомили обществото и в тази посока има доста информация и доста данни. Надявам се да няма доста тежки произшествия и най-страшното е да нямаме, на дай боже, съдбовен случай, тъй като той няма да стане с хора на нашата възраст, а ще стане с децата ни ", добави доктор Абединов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР