Упорито се говори, че певицата Риана работи "вече повече от

...
Упорито се говори, че певицата Риана работи "вече повече от
Коментари Харесай

Певицата Риана готви модна колекция бельо?


Упорито се приказва, че певицата Риана работи "вече повече от година" по цяла гама долни дрехи в колаборация с онлайн платформата за фешън търговия TechStyle (по-известна с предходното си название JustFab), само че дали това е по този начин?

Говорителят на красивата барбадоска отхвърля да разяснява съществуването на сходна договорка, само че източник на библията "Уимънс уеър уикли" издава, че изпълнителката и TechStyle създават стилната линия към този момент повече от година и даже са почнали производството на първите модели.

Слуховете се допълват и от Лойд Грийф, президент и основен изпълнителен шеф на капиталовата банка в Лос Анджелис "Грийф Ен Ко", съгласно който платформата сега е добавила още една звезда към листата си с колаборатори, след сполучливата си работа с Кейт Хъдсън (по марката Fabletics) и с Ким Уест Кардашиян (ShoeDazzle).

"В момента мащабът им разрешава да прибавят нова марка, друга категория и това би подобрило предлагането на продуктите им. Това, от което имат потребност, е да показват растежа си... Сигурен съм, че марката на Риана би убедил пазара, че на компанията й следва устойчиво бъдеще, тъй като общественото предложение, към което (TechStyle) се стреми, зависи точно от това", посочи Грийф.

БГНЕС напомня, че Риана към този момент не един път или два пъти е предизвиквала възторг в стилната и козметичната промишленост. Особено като се вземе поради сбирката й обувки за марката "Пума" и личната й линия за хубост Fenty Beauty, която сега е възхвалявана от всевъзможни експерти и бюти гурута. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР