Уникален случай се случил в Северна Дакота. Местната жителка, 51-годишната

...
Уникален случай се случил в Северна Дакота. Местната жителка, 51-годишната
Коментари Харесай

Тя родила на 51! Но най-удивителното е, че родила собствената си внучка

Уникален случай се случил в Северна Дакота. Местната жителка, 51-годишната Шери Диксън родила… личната си внучка! Това обаче било предшествано от напълно нерадостни събития.

Младата двойка, Манди и Джейми Стивънс, се влюбили един в различен. Те сключили брак и мечтаели за благополучен живот с красиви деца. Но суровата действителност трансформирала проектите им.

Манди не можела да забременее дълго време и когато това радостно събитие най-сетне се случило, щастието още веднъж било кратковременно. В шестия месец настава прибързано раждане и лекарите не съумяват да спасят бебето.

Освен това не имало последици и за майката. Лекарите предизвестили Манди Стивънс, че тя надали в миналото ще може да роди обикновено дете. Посъветвали я да се въздържа от повторна бременност, с цел да не излага на риск себе си и бъдещото си дете.

След като се възстановила от първичния потрес, двойката решила да откри сурогатна майка, която да износи оплодената яйцеклетка.

Неочаквано майката на Манди Шери Диксън се съгласила да влезе в тази роля.

След като Шери изпитала болката да гледа по какъв начин щерка й Манди изгубила детето си, тя решила да се намеси.

Освен това дамата не се уплашила нито от напредналата си възраст (и по това време към този момент била отпразнувала своя половин древен юбилей), нито от здравословни проблеми – имала диагноза множествена склероза, само че била в ремисия.

След като претеглили плюсовете и минусите, фамилията решило да се възползва от този късмет.

От втория път изкуственото осеменяване минало добре и бебето на Джейми и Манди почнало да се развива в утробата на Шери Диксън. Бременността протекла без произшествия.

Освен това Шери отбелязала, че усеща нов прилив на мощ. И даже признаците на множествена склероза, от които страдала, очевидно се изгладили.

Девет месеца по-късно се родило прелестно момиченце, което било кръстено Мила. Сега тя може да назовава мама освен Манди, която й е дала живота, само че и баба си Шери, която я носила в продължение на 9 месеца.

След като родила внучката си, бабата споделила, че чувството е неописуемо.

Да, какви ли не чудеса се случват по света! Надяваме се, че тази невероятна история ви е докоснала.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР