Унгарското правителство, начело с Виктор Орбан, ще финансира строежа на

...
Унгарското правителство, начело с Виктор Орбан, ще финансира строежа на
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Унгарското правителство ще финансира строежа на училищен комплекс за православна църква в източен Дамаск

" Унгарското държавно управление, отпред с Виктор Орбан, ще финансира градежа на учебен комплекс за асирийската православна черква в източен Дамаск.

Breaking grounds for a new Syriac Orthodox School in Damascus with generous support from Helps.

ܣܝܳܡ ܫܬܐܣܬܐ ܕܒܝܬ ܣܦܪܐ ܚܕܬܐ ܒܕܪܡܣܘܩ
— Mor Aphrem II (@MorAphremII)

 Ирини Зикидис с три истории за джихадисти, които са спонсорирани от демократични фондации Ирини Зикидис с три истории за джихадисти, които са спонсорирани от демократични фондации
" Сега ще ви опиша три истории. Различни истории на разнообразни хора, а изводът ще си го извършите сами ", написа в своя коментар Ирини Зики...

Така се прави. Цяла Европа упрекват страни като Чехия, Унгария, Словакия и Полша за расистки по отношение на бежанците, само че истината е, че Унгария примерно са помогнали много повече и действително за хората, стремейки се да няма бежанци преди всичко, а не да вкарват замаскирани хора, които не знаеш от кое място са ", във Facebook.

" Сега сравнете с това, което вършат някои наши " загрижени " деятели и либерали за " сирийските бежанци ", които с изключение на да се интересуват от Неправителствени организации таксите и да точат европейски фондове, друго не са създали.

Лицемерно се снимат с бежанци по медиите, популяризират милитаристка агитация, сееща гибел и премеждия и си разказват като морални бойци за правдивост.

Благодаря, Унгария. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР