Унгарският премиер Виктор Орбан призова за глобален съюз срещу миграцията

...
Унгарският премиер Виктор Орбан призова за глобален съюз срещу миграцията
Коментари Харесай

Виктор Орбан призова за глобален съюз срещу миграцията

Унгарският министър председател Виктор Орбан прикани за световен съюз против миграцията в тирада, с която стартира предизборната акция на неговата дясна партия "Фидес " за вота през април, когато се чака да завоюва за трети следващ път внушителна победа, заяви Ройтерс.

Унгарският министър-председател Виктор Орбан съобщи, че "християнството е последната вяра на Европа " и че политиците в Брюксел, Берлин и Париж, които предизвикват миграцията, "отвориха пътя към упадъка на християнската просвета и настъплението на исляма ".

Той съобщи, че Западна Европа ще бъде превзета от мюсюлмани и че ислямът скоро "ще почука и на вратата на Централна Европа ".

"Германците биват принудени да напущат огромните градове, тъй като мигрантите постоянно окупират първо огромните градове ", разяснява още Орбан.

Петдесет и четири годишният министър председател води антиимиграционна политика, която усили известността му, макар рецензиите, че Унгария върви към властнически режим, означи Франс прес.

Орбан съобщи, че опозицията е в "отчаяно състояние " преди вота на 8 април и че не схваща по какъв начин "тя може да желае народът да й гласоподава доверие ". Основната опозиционна партия, крайнодясната "Йоббик " получава по-малко от 20 % от желанията за избор в социологическите изследвания, на фона на близо 50 % за партията на Орбан ФИДЕС.

Предизборната акция бе публично открита през вчерашния ден.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР