Унгарският премиер обяви засилване на ограниченията, целящи предотвратяване на разпространението

...
Унгарският премиер обяви засилване на ограниченията, целящи предотвратяване на разпространението
Коментари Харесай

Унгария въвежда нови ограничения заради COVID-19

Унгарският министър председател разгласи усилване на рестриктивните мерки, целящи попречване на разпространяването на новия ковид. Баровете и заведенията за хранене ще затварят в 23 часа, а носенето на маски ще бъде наложително в администрацията, здравните служби, кината и театрите, се оповестява във видеоклип, оповестен от премиера във Фейсбук.
Унгарците към този момент са задължени да носят маски в публичния превоз и в магазините. Будапеща забрани влизането на чужденци в страната от 1 септември, като изключение се позволява единствено за дипломати и пътувания за бизнес. Унгарци и чужденци, които имат жилища в страната, би трябвало да остават в карантина в продължение на 14 дни след връщане в страната, написа.
 Падат изключителното състояние и противоречивите пълномощия на Орбан в Унгария Падат изключителното състояние и противоречивите пълномощия на Орбан в Унгария
Унгарският парламент одобри закон, с който анулира изключителното състояние поради ковид в страната от 20 юни, предадоха Reuters и Фр...
Броят на инфектираните с ковид в Унгария нараства. През последните седем дни имаше 42,6 случая на 100 000 души, оповестиха здравните управляващи през днешния ден. Общият брой на инфектираните е 14 460, а 654 души са умряли. Само през последното денонощие има 581 случая, а 8 души са изгубили борбата с вируса. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР