Умна съм, начетена съм, ерудирана съм, защо не си намирам

...
Умна съм, начетена съм, ерудирана съм, защо не си намирам
Коментари Харесай

Съвсем се отчая: Елена от "Ергенът" пак се съблече, но пак не може да си намери мъж! (СНИМКИ)

" Умна съм, начетена съм, ерудирана съм, за какво не си намирам мъж?! " - това почнала да пита Елена от " Ергенът " пред приятелки, разкриха близки до обкръжението й. Ето на, тя към този момент е известна, дават я по малкия екран, даже коментатор при Сашо и Деси беше...

Но мъжете ги няма и няма. Разбира се, Елена получавала куп известия и предложения за запознанство от мъже, само че множеството от тях били или елементарни, или търсели свалки и афери за по няколко вечери. Все още не се намирал подобен, същински, който да я " вдигне в небесата " и да се влюбят, разказвала тя.

Елена била уверена, че " каръкът " в любовта й тръгнал още от формата, в който Евгени Генчев сякаш доста я харесвал, сякаш буйно я целувал, само че най-после я оставил с пръст в уста и си взел Валерия Георгиева.

" Не мога да схвана тези мъже какво желаят? Как може да не искаш да ти е хубаво с една жена, а да драпаш към тази, която те прави на маймуна и те разиграва като куче на каишка. Мазохисти ли са мъжете, какво ли?! ", недоумявала Елена.

В отчаянието си да открие пристрастеността и химията, тя се съблече за следващ път и се появи изкусителна и единствено по бански в нета. Но отново няма и няма... За разлика от кучкарката Валерия, която не залага на сходни фотоси, само че Генчо я гледа в очите.

" Елена не желае да разбере, че плаши мъжете, тъй като е прекомерно завладяваща. Задушава ги с любовта си, както направи и с Евгени. Това е ", разясняват източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР