умишленото убийство на свой съселянин /престъпление по член 115 от

...
умишленото убийство на свой съселянин /престъпление по член 115 от
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа 19-годишния Хакан, заподозрян за убийството на психичноболния мъж

умишленото ликвидиране на собствен съселянин /престъпление по член 115 от НК/ 19-годишния Хакан И. С разпореждане на наблюдаващия делото прокурор той е арестуван под стража за период до 72 часа. Утре прокуратурата ще внесе искане в Силистренския областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на младежа.

Както заяви пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна, тежкото престъпно закононарушение е било осъществено през вчерашния ден. След 23 часа в ОД на Министерство на вътрешните работи в Силистра сигнал за мъж в безпомощно положение е подал кметът на село Ножарево. Повиканият медицински екип открил гибелта на 62-годишния А.М., който страдал от психологично заболяване. Жертвата имала рана в главата.

Действията по следствието открили 19-годишния Хакан И. като съпричастен към тежкото престъпно закононарушение, което се санкционира с отнемане от независимост от 10 до 20 години. И жертвата, и 19-годишният юноша са използвали алкохол, като сред двамата разправията почнала в локалната механа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР