Ник Ноулс и годеницата му бяха до уши един за

...
Ник Ноулс и годеницата му бяха до уши един за
Коментари Харесай

Ник Ноулс, на 61, целува годеницата си Кейти Дадзи, на 34, на звездното изложение на цветята в Челси

Ник Ноулс и годеницата му бяха до уши един за различен, до момента в който си пускаха душа на ревюто на цветята в Челси.

61-годишният ефирен водещ се сгоди за собственичката на марката за долни дрехи Кейти Дадзи (34) през юли предходната година и се любуваха на компанията си, до момента в който се концентрираха върху работните задължения. Дуото, което не е имало време да седне и да поговори за проектите за женитба, неотдавна беше снимано в първия ден от лятното събитие.

Водещият на DIY SOS Ник изглеждаше грациозен в светлосин блейзър и бежови панталони и бяла риза с копчета. Той резервира типа си полунебрежен с бели маратонки Nike. Междувременно Кейти се възползва оптимално от слънчевите лъчи в прилепнала рокля на цветя с кормила и заоблена шапка. Тя също по този начин раздруса типичен клинове и беше зашеметена с бели перлени обеци.

Двамата изглеждаха спокойни и влюбени, до момента в който се разхождаха ръка за ръка на звездното събитие - което също беше посетено от никой различен, Аманда Холдън, звездата от „ Но...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР