Умението да управляваш е да правиш мнозинства. Така лидерът на

...
Умението да управляваш е да правиш мнозинства. Така лидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Лена Бориславова пише СМС – „Ще счупим сглобките“

Умението да управляваш е да правиш болшинства. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на ръководителя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, който дефинира като огромен проблем потреблението на плаващи болшинства от страна на ГЕРБ.

„ Умението да управляваш е да вършим болшинства, по този начин работи парламентарна република. Президентска република е по различен метод – назначаваш държавно управление и си носиш отговорност “, сподели Борисов.

Мразя такива съпоставения – смокинови листове, не одобрявам тези съпоставения. Ясно им беше препоръчано да създадем коалиция, която подсигурява болшинство и пази демокрацията. Те споделиха, че не желаят, а желаят единствено ГЕРБ да поддържа държавното управление. Назначиха си министри, какво желаят – да ни лишат от правото да подкрепим нашия закон? Така работи едноличната власт… Нашите закони са по-добри и събират болшинства. Трябва да се откажем от тях, с цел да изберем по-лошите, по този начин ли?

Българският народ искаше постоянно държавно управление. Потиснахме цялото си его, което Кирил Петков и по-скоро Лена Бориславова не могат да създадат, тъй като тя през вчерашния ден написа смс-и, че ще се счупи сглобката…

Умението да управляваш е да правиш болшинства, по този начин работи парламентарната република. Президентската република е по-друг метод – назначаваш държавно управление и си носиш отговорност.

Ние сме доста огромни за смокинов лист и като ни сложат начело, не се виждат, само че тогава стартира да свети откъм гърба. Така че дано да успокоят топката, тъй като имаме войната и язовира в Украйна, който се изля в Черно море…И стига са назначавали хора – всеки ден нови и нови техни фрагменти. За регионални шефове, ами ние сме ги победили два пъти в Благоевград, какво да кажа на хората там “, сподели Борисов.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР