Дъжд се очаква в Западна България а в отделни райони

...
Дъжд се очаква в Западна България а в отделни райони
Коментари Харесай

Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?

Дъжд се чака в Западна България а в обособени региони преваляванията ще са и с гръмотевици. Максималните температури - сред 22 и 27 градуса. В София - към 22, 26 градуса в Пловдив и 18 във Варна. До вечерта преваляванията на всички места ще спрат.

По нашето Черноморие предстоят повече слънчеви часове. Там оптималните температури ще са сред 17 и 20 градуса. В планините на Западна България - превалявания с гръмотевици, само че и там до вечерта ще спрат. Максимални температури в планините - сред 11 и 18 градуса.

Тази седмица графикът на времето ще бъде - повече слънчеви часове до обед, а следобяд - краткотрайни дъждове с гръмотевици. Това важи изключително за Западна България. Към средата на седмицата изгледите са за обилни превалявания.

 Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)

Вижте 15-дневната прогноза за времето на Национален институт по метеорология и хидрология

До сряда оптималните температури ще са сред 23 и 28 градуса.
После следва намаляване на температурите и чакаме да са най-вече сред 20 и 25 градуса.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР