Украйна има нужда от помощ и Украйна е жертва на

...
Украйна има нужда от помощ и Украйна е жертва на
Коментари Харесай

Тагарев нападна Митрофанова: Да хване един самолет до Истанбул и после да се прибира в Русия

Украйна има потребност от помощ и Украйна е жертва на експанзия. Русия като по-голяма взема решение да постави ръка върху една суверенна страна. България има какво да даде - стрелково въоръжение, разнообразни муниции. Това разяснява някогашният министър на защитата Тодор Тагарев в ефира на Нова.

" Журналисти ме канят в експертно качество, аз не съм привързан с политически цели, нямам политически упоритости. Какво значи замесване във войната? България не заявява обществено, че ще даде военна помощ, Унгария също, само че всички други съдружници се заявили, че ще дадат военна техника. Руска теза е, че който оказва помощ на Украйна ще бъде замесен във войната ", сподели още Тагарев.

" Руският дипломат у нас Митрофанова се държи с нас като с крепостни селяни. След като нашият дипломат се прибра тук през вчерашния ден, напълно обикновено е Митрофанова да се качи на един аероплан до Истанбул и по-късно да се прибере в Русия. Защо ще слушаме госпожа Митрофанова? Ние самостоятелна страна ли сме? ", добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР