Украйна е атакувала днес с дронове контролираната от Русия Запорожка

...
Украйна е атакувала днес с дронове контролираната от Русия Запорожка
Коментари Харесай

Украински дронове са атакували Запорожка АЕЦ

Украйна е атакувала през днешния ден с дронове следената от Русия Запорожка АЕЦ, повреждайки камион, паркиран до столовата на централата, заяви съветски медии.

The APU hit the dome of the 6th power unit of the Zaporozhye NPP, there was no critical damage or casualties - the station`s press service.
— Sukhoi Su-57 " Felon " ZOV (@75Sukhoi)

" Днес дрон камикадзе е поразил региона на столовата, ситуирана на територията на Запорожката АЕЦ. Повреден е камион, разтоварващ артикули. 20 минути преди офанзивата в този регион е имало планувана ревизия на специалисти на Международната организация за атомна сила (МААЕ). Още един удар с дрон е поразил региона на товарното пристанище. Няма опасност за сигурността на централата. Няма потърпевши чиновници на централата или специалисти на МААЕ ", уточни в изказване управлението на оборудването.

" Нито една АЕЦ в света не е планувана да издържи на директно попадение от страна на въоръжени формирования. Повреда на инфраструктурните обекти на централата може да заплаши нейното безвредно действие ", се добавя в изказването.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР