Украсяването на коледната елха е може би най-приятният ритуал този

...
Украсяването на коледната елха е може би най-приятният ритуал този
Коментари Харесай

Как да украсите дома си за празниците, за да привлечете чудеса

Украсяването на коледната елха е може би най-приятният обред този сезон, която ще помогне освен да подготвите къщата за празниците, само че и да внесете позитивни промени. От уеб страницата описват каква декорация ще бъде настояща в навечерието на 2022 година и по какъв начин можем с нейна помощ да притеглим обич, шанс и финанси.

За обич

 декорация iStock

Смята се, че играчките по двойки (пр. две котки, две мечета и т.н.) оказват помощ за привличането на обич , само че аленото би трябвало да се заобикаля в годината на Черния воден тигър.

Обичайните сърца могат да бъдат сменени със сдвоени фигурки на ангели, снежинки с млечни и розови нюанси, както и естествени шишарки със семена .

През 2022 година е добре пристигнал екологичният жанр, тъй че можете да извършите своя лична декорация за коледно дърво . За да укрепите фамилните връзки, се предлага да окачите оранжева офика на смърчово стръкче .

Специалистите поучават още, че лъковете, камбанки или пеперуди също са от помощ за взаимни усеща през новата година. Те могат да бъдат изрязани от хартия или да се закупят като играчки от празнични базари.

Прочетете останалите препоръки в галерията тук:
 Как да украсим дома си за 2022 година, с цел да притеглим благоденствие  Как да украсим дома си за 2022 година, с цел да притеглим благоденствие  Как да украсим дома си за 2022 година, с цел да притеглим благоденствие  Как да украсим дома си за 2022 година, с цел да притеглим благоденствие
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР