Украинците в Пловдив утре ще отбележат Деня на независимостта на

...
Украинците в Пловдив утре ще отбележат Деня на независимостта на
Коментари Харесай

Украинците в Пловдив отбелязват Деня на независимостта с шествие и концерт

Украинците в Пловдив на следващия ден ще отбележат Деня на независимостта на на Украйна. Те са подготвили серия от събития, с които да изразят признателност към страната, в която са намерили леговище и да припомнят, че никой не трябва да привиква с войната.
Прочетете още
От фондация „ Ukraine support and renovation “ канят всички да се причислят към събитието „ С Украйна в сърцето “, което стартира в  16 часа със занаятчийски пазар на Главната, а от 17 часа децата могат да се включат в разнообразни забавни майсторски класове.

От 18 часа ще се организира спокойно шествие „ Спрете войната в Украйна “, като то ще бъде от Дом на Левски и ще премине по Главната. Празникът ще продължи от 19:00 часа на Централния площад до фонтана с акцията " Верига на съединяване за Деня на независимостта на Украйна " и къс концерт. Празникът ще приключи с българско хоро. 

" Ако имате предпочитание и опция, за нас ще бъде чест да бъдете облечени в облекла с цветовете на националния байрак или знаци на Украйна и България! Ще се радваме да забележим украинци и българи, посетители на град Пловдив и всички наши другари от разнообразни националности, които ни оказват помощ и поддържат от първия ден! " е поканата, която насочат украинците. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР