Украинският защитник на Лудогорец Игор Пластун говори след равенството 1:1

...
Украинският защитник на Лудогорец Игор Пластун говори след равенството 1:1
Коментари Харесай

Пластун: Точката е окей, сега трябва да победим ЦСКА

Украинският бранител на Лудогорец Игор Пластун приказва след равенството 1:1 с ХИК в Лига Европа. Той дефинира полученият резултат като действителен, както беше мнението и на наставника на " орлите " Анте Шимуджа. 
 Лудогорец се разсъни, откакто позволи гол, само че не съумя да вземе победа от Хелзинки Лудогорец се разсъни, откакто позволи гол, само че не съумя да вземе победа от Хелзинки
" Това е футболът, през днешния ден заслужаваха и двата тима точката. Те също имаха няколко благоприятни условия, изключително през първото полувреме. Една точка и за двата тима е окей след този мач. В защита трябваше да се представим по-добре в някои моменти, те имаха доста включвания по крайните линии, центрирания, там имахме усложнения, само че контролирахме играта си. 
 Десподов неудовлетворен от точката в Хелзинки: Гоним второто място, чака ни тежък мач с ЦСКА Десподов неудовлетворен от точката в Хелзинки: Гоним второто място, чака ни тежък мач с ЦСКА
Преди първия мач всички осъзнаваха, че групата е доста сложна за нас, само че би трябвало да работим добре и да продължаваме да го вършим. Имаме в този момент два мача вкъщи, това подвига доста възможностите ни, само че преди този момент би трябвало да победим ЦСКА ", съобщи бранителят на " зелените ".

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР