Украинският Рух (Лвов) отстрани Интер в плейофите за класира на

...
Украинският Рух (Лвов) отстрани Интер в плейофите за класира на
Коментари Харесай

Украинци изхвърлиха Интер от Шампионската лига

Украинският Рух (Лвов) в профил Интер в плейофите за класира на осминафиналите на Младежката Шампионска лига. Срещата, която се игра в Полша, приключи 1:1 в постоянното време. Последваха дузпи, при които Рух завоюва с 4:3.

Българският национал Никола Илиев бе титуляр за “нерадзурите ” и игра целия мач. Той извърши първата дузпа при наказателните удари, само че пропусна. Китела обаче също не вкара. Последваха точни осъществявания до 3:2 за Интер. Пропуск на Квас даде късмет на италианците да завоюват, само че Фонтанароса не съумя да се възползва. Украинците изравниха, а ударът на сина на Деян Станкович - Александър, бе отразен от вратаря, което разреши на Виталий Роман да донесе успеха на Рух.

В постоянното Серхий Панченко се разписа в 30-ата минута, а Франческо Еспозито изравни в 52-ата минута. Рух преодолява трети кръг в шампионския път, като в предходния кръг в профил Галатасарай. На осминафиналите украинците ще срещнат някои от спечелилите в груповата фаза, където са тимове като Милан, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР