Украинският президент Володимир Зеленски призова бившия американски лидер Доналд Тръмп

...
Украинският президент Володимир Зеленски призова бившия американски лидер Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Зеленски поиска да види мирния план на Тръмп

Украинският президент Володимир Зеленски прикани някогашния американски водач Доналд Тръмп да показа обществено мирните си проекти , в случай че знае по какъв начин да постави завършек на войната с Русия.

В изявление за CNN президентът съобщи, че за Украйна е недопустим всеки кротичък проект, който включва отвод от окупирани територии . " Така че в случай че концепцията е да отнемем част от нашата територия и да я дадем на Путин, това не е формула за мир ", сподели Зеленски.

Журналистът го попита и за отношението му към тези, които са скептични към предлагането за увеличение на финансирането за Украйна . Зеленски съобщи, че за тези, които не са видели войната от близко, е мъчно да съпоставят вътрешните проблеми с екзистенциалната опасност, пред която е изправена нападаната страна .

Припомняме ви, че някогашният президент на Съединените американски щати даде обещание, че в случай че завоюва изборите, ще успее да постави завършек на войната в Украйна единствено за 24 часа и да " предотврати Трета международна война ".

В неотдавнашно изявление той съобщи, че няма да разкрие детайлности за проекта си, с цел да " не изгуби козовете си ". При това той е уверен, че може да накара Владимир Зеленски и Путин да седнат на масата за договаряния за " обективна договорка " .

В началото на тоталната руска експанзия Тръмп се възхити на " гениалния акт " на Путин и съобщи, че Украйна е трябвало да се откаже от Крим или от стремежите си към НАТО.
 Зеленски: Терористите нямат право да имат нуклеарно оръжие Обновена
Зеленски: Терористите нямат право да имат нуклеарно оръжие

Украйна търси поддръжка за своята формула за мир
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР