Украинският президент Володимир Зеленски отново отрече да е постигал с

...
Украинският президент Володимир Зеленски отново отрече да е постигал с
Коментари Харесай

Зеленски отново отрече да е имало услуга за услуга с Тръмп

Украинският президент Володимир Зеленски още веднъж отхвърли да е реализирал с американския си сътрудник Доналд Тръмп сделка за услуга против услуга по отношение на отпущането на военна помощ за Украйна, съобщи Франс прес.

" Не съм разговарял по този метод с американския президент Тръмп: аз ти давам това, ти ще ми дадеш това ", съобщи Зеленски в изявление, оповестено или обявено за издание през днешния ден в изданията " Шпигел ", " Тайм ", " Монд " и " Газета виборча ".

Зеленски посочи, че изобщо не схваща обвиняванията в шантаж против Тръмп в границите на следствието за импийчмънт в Съединените щати и че " не желае да основава усещането, че ние /в Украйна/ сме просяци ".

Скандалът, предизвикал следствието за импийчмънт, стартира поради телефонен диалог на Тръмп със Зеленски на 25 юли. Подозира се, че по време на диалога Тръмп е шантажирал Киев, обвързвайки даването на военната помощ за Украйна със започването на следствие против някогашния американски вицепрезидент Джо Байдън и сина му, заемал управническа позиция в украинска газова компания, отбелязва Франс прес.

Постоянният представител на Съединени американски щати в Европейски Съюз Гордън Сандланд съобщи, че е имало услуга за услуга според настояванията на президента Тръмп, напомня Франс прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР