Украинският е убеден, че украинските сили могат да продължават да

...
Украинският е убеден, че украинските сили могат да продължават да
Коментари Харесай

Володимир Зеленски отхвърли сделка с Русия за територии

Украинският е уверен, че украинските сили могат да не престават да се съпротивляват на настъплението на Русия

В изявление за Би Би Си за първата годишнина от пълномащабното навлизане на Русия в Украйна Зеленски предизвести, че отстъпването на земя ще значи Русия " да продължава да се завръща ", до момента в който даването на оръжия от Запада би доближило мира. Той добави, че плануваната пролетна атака на съветската войска към този момент е почнала, съобщи.

Зеленски обаче е уверен, че украинските сили могат да не престават да се съпротивляват на настъплението на Русия и да съумеят от своя страна да стартират контраатака, повтаряйки апелите си за повече военна помощ от Запада.

" Разбира се, че модерните оръжия форсират постигането на мир. Оръжията са единствения език, който Русия схваща “, уточни украинският президент пред Би Би Си.

Володимир Зеленски обърна внимание и на опасността на водача на Беларус Александър Лукашенско да води война паралелно с съветските войски от своята територия, в случай че даже и един украински боец пресече границата. Той изрази вяра, че Беларус няма да се причисли към войната, само че посочи, че да се разреши на Русия още веднъж да употребява Беларус като плацдарм за нахлуване би било голяма неточност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР