Украинските сили напредват бавно, но сигурно по фронтовите линии на

...
Украинските сили напредват бавно, но сигурно по фронтовите линии на
Коментари Харесай

Украйна: Напредваме бавно, но сигурно по фронтовите линии

Украинските сили напредват " постепенно, само че несъмнено " по фронтовите линии на изток и на югоизток, както и към Бахмут, оповестяват от армията.

Украинският военачалник Валерий Залужний е уведомил военачалник Марк Мили - ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати, че украинската войска е съумяла да вземе " стратегическа самодейност ".

Най-малко двама души бяхя убити и няколко ранени при обстрел в град Донецк в следените от Русия територии. В обичайното си вечерно послание украинският президент Володимир Зеленски уважи паметта на починалите 11 души при офанзивата против ресторант в град Краматорск.

Украинските управляващи арестуваха жител на страната, упрекнат, че е оказал помощ на съветските въоръжени сили да насочат ракетата.

" Всеки, който оказва помощ на съветските терористи, заклужава оптимално наказване. Това са хора без човещина. Всеки, който не осъзнава, че не може да бъде съизвършител на една терористична страна, би трябвало да бъде измамен под отговорност от цялата интернационална общественост. Арестуваният е упрекнат в държавна измяна ", съобщи Володимир Зеленски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР