Общо 16 жени обвиниха известния американски илюзионист Дейвид Копърфийлд в

...
Общо 16 жени обвиниха известния американски илюзионист Дейвид Копърфийлд в
Коментари Харесай

16 жени обвиняват Дейвид Копърфийлд в сексуални престъпления

Общо 16 дами упрекнаха известния американски илюзионист Дейвид Копърфийлд в полово закононарушение и неуместно държание, продължаващи десетилетия. Повече от половината споделиха, че по това време са били малолетни. Адвокатите на Копърфийлд споделят, че обвиняванията са „ освен изцяло погрешни, само че и изцяло неправдоподобни “.

‘I honest to God believe I was drugged’: magician David Copperfield’s alleged victims speak out
— The Guardian (@guardian)
Според " Гардиън " става дума за произшествия, случили се от 80-те години на предишния век до 2014 година. Повече от половината от обвиняванията са повдигнати от дами, които са споделили, че са били под 18 години по време на случаите. Някои настояват, че са били единствено на 15 години, когато са срещнали илюзиониста, макар че Копърфийлд, който в този момент е на 67 години, „ може да не е знаел възрастта им “ .

Позовавайки се на лично следствие, вестникът сподели, че преглежда обвиняванията като част от поредност от истории, основани на изявленията с повече от 100 души, както и правосъдни и полицейски записи. Според следствието на вестника няколко дами са споделили, че Копърфийлд им е заречен да им помогне с кариера в модата или развлекателната промишленост и че се е опитал да поддържа контакт с тях и родителите им.

David Copperfield accused of sexual misconduct by multiple women
— i newspaper (@theipaper)
„ Обвиненията против него (Дейвид Копърфийлд – ред.) включват случаи, че е дал опиати на три дами, преди да влезе в полови връзки с тях, за които те са считали, че не могат да се съгласят “ , отбелязва вестникът.

Някои от дамите, отправящи обвинявания, споделиха, че са разкрили за хипотетичните си прекарвания с Копърфийлд с помощта на придвижването #MeToo. Адвокатите на Копърфийлд отхвърлят обвиняванията на дамите.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР