Украинските бежанци вече няма да се ползват от безплатно извозване,

...
Украинските бежанци вече няма да се ползват от безплатно извозване,
Коментари Харесай

Нашите съседи не са добитък, управляващите да го разберат или да вземат влака за Етрополе

Украинските бежанци към този момент няма да се употребяват от гратис транспортиране, тъй като вицепремиерката Калина Константинова разгласи, че повече нито един рейс или трен няма да потегли празен. Във видеообръщение тя разгласи, че всички, които няма къде да отидат ще бъдат краткотрайно настанени в буферни центрове в Сарафово и Елхово. Държавата повече не можела да си разреши настаняването и изхранването на бежанците в хотелите по Черноморието на първа линия. Думите ѝ провокираха вълна от мнения, като хората се надяват Константинова или да е отвлечена и принудена да каже тези неща, или пък да е deep fake. Всъщност е самата истина и единствено след ден бежанците ще бъдат настанени във фургони. Е, най-малко няма да са в палатки, успокои Константинова.

Ето и част от мненията:

Александър Кръстев

Според мен са отвлекли Калина Константинова и това, което ще обсъждаме цяла седмица, е deep fake. Просто отхвърлям да приема, че може да сме толкоз зле като нация. Освен това, пиарката на Вальо Златев, която е пиарка и на ръководещата партия, не би трябвало позволява нещо такова, нали по този начин?

Виктор Димчев

Позорът, който заявяваме на държавно равнище към Украйна продължава.

Месеци парламентарно разтакаване, тягостна аудиенция на министър Кулеба, подмолна позиция на партиите за " военно-те нимесса помощ ", 40-те лв. за хотелиери, разплатени отчасти, жалките 15 лв. след тях и най-после - преместването с влакове на няколко украинци, явно срещу волята на болшинството, обратно на декларираната " отлична организация " от вицепремиер в слисаната държавно управление.

Нашите съседи не са добитък. Време е ръководещите да го схванат или да вземат влака за Етрополе.

Защото по същия метод се отнасят към нас, като към украинци.

Надя Брайт

Калина Константинова, може ли да сложите раница на гърба, да гушнете едно бебе, едно малко дете да ви се увие към крайници и да се качите във трен нанякъде, без да питате за изискванията там?

Просто ей по този начин една проява да извършите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР