От Фейсбук профила на Христо ГаджевОт ППДБСС сигурно имат викторина

...
От Фейсбук профила на Христо ГаджевОт ППДБСС сигурно имат викторина
Коментари Харесай

От ППДБСС сигурно имат викторина кой ще предложи по-глупава идея

От Facebook профила на Христо Гаджев

От ППДБСС несъмнено имат викторина кой ще предложи по-глупава концепция, която да разгласят обществено. Днес е ред на кмета на Красна поляна.

ППДБСС оферират 16 декара зелена повърхност, част от която превърната в нелегално бунище, да бъдат дарени на Столична дирекция на вътрешните работи. Там да се направи голям паркинг за отнети коли, до момента в който се чака правосъдно решение.

Няколко въпроса към криейтива зад тази концепция:

ОТ ППДБСС ще предолжат ли промяна на предназначението на 16 000кв.м. зелена повърхност в паркинг с асфалт? Или си показват, че колите ще накацат в тревата?

Сметнали ли са какъв брой ще коства почистването, асфалтирането и заграждането на терена и за чия сметка?

Сметнали ли са какъв брой служителя на реда ще трябват за защита на този паркинг и от кои РПУ-та ще бъдат извадени? Т.е. в кои квартали ще има по-малко служители на реда за сметка на паркинга.

Някой изобщо питал ли е Столична дирекция на вътрешните работи дали са съгласни да одобряват това " подаяние "? От новините не излиза наяве.

Ако няма отговори на тези въпроси, всичко това наподобява като неблаговиден опит да се трансферира отговорността за противозаконното бунище от районния кмет на Столична дирекция на вътрешните работи. Така идващия път когато жителите го питат (с право) какво прави, той да се измъкне, че не е негова отговорност.

Разбира се би трябвало да отбележа и чуството за комизъм на общината да закарат стотици отнети  коли на паркинг в кв. Факултета.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР