Украинската армия засилва натиска си над Работино, в района на

...
Украинската армия засилва натиска си над Работино, в района на
Коментари Харесай

Загиват по 400 души на час, горят 210 бронемашини: Ужасът в Работино

Украинската войска ускорява натиска си над Работино, в региона на селото тече същинска месомелачка. Русия нанася ракетни удари и стоварва дребни групи войски. В същото време Киев твърди, че западните сътрудници са подкрепили ударите на Въоръжените сили на Украйна по територията на Крим. Прочетете какво се случва в зоната на СВО в материала.

Кървава баня в Работино

В момента в региона на село Работино се вихри същинска месомелачка. Според военни репортери интензивността на борбите е с порядък по-висока, в сравнение с по време на борбата за Бахмут.

Според телеграм канала " Образ на бъдещето ", украинската войска губи 35-40 души на час, само че по време на гореща борба тези цифри нарастват 10 пъти:

" Масово горят бойни бронирани машини и танкове. Нашите държат крепко юга: от преобладаващите височини артилерията изгаря всичко. Въздушнодесантните и мобилизираните правят чудеса. "

Високите загуби на въоръжените сили на Украйна се изясняват с прекомерно неподходящия фронт на настъплението, а съветската отбранителна линия е построена по всички догми, като се вземат поради поуките от последните месеци на интервенцията.

В Работино, Киев са ситуирани две бригади, образувани от Силите за специфични интервенции (ССО), обучавани в Швеция и Канада.

Нашите също не остават настрани: 76-а псковска въздушнодесантна дивизия и елементи от десантно-десантната бригада (ДШБ) се трансферират на господстващите височини в региона на селото.

Към обяд се появи информация, че въоръжените сили на Украйна не престават да напредват през минните полета с пехотен десант и огромна артилерийска подготовка, която е съпроводена от нашите удари с високоточно оръжие с поддръжка от въздуха.

" Загубите на жива мощ измежду украинците в пика на хвърлянията са до 400 души на час. Скелетите на изгореното съоръжение, съгласно оценките на въздуха, надвишават 210 единици ", оповестява " Образът на бъдещето ".

Както означи известният боен сътрудник Алексей Живов, въоръжените сили на Украйна незабавно се нуждаят от резултати, от всевъзможни пробиви.

Там за тях и е належащо да се вършат засади. Да им се даде опция да бъдете привлечени в " червата " на офанзивата на един от секторите на фронта и да ги унищожат в него:

" Ако всичко е направено вярно, врагът просто ще влезе в капан, в който ще бъде погубен. "



Работим бързо покрай Клещеевка

Продължават горещите борби край Клещеевка. Парашутистите работят под прикритието на картечни екипажи. Командирът на огнехвъргачния отряд с позивна „ Вагабонд “ приказва за характерностите на борбата:

" Движим се бързо - работихме и си тръгнахме. Всичко! Допълнителни разследващи отчети: имаше, никой не остана. Трябва да го създадем още веднъж. Не, това значи, че групата ще прочисти. "

Авиацията оказва помощ на въоръжените сили на Украйна

Според телеграм канала „ Военни репортери на Руската пролет “, украинската авиация нанася удари по позициите на нашите войски покрай Времевския подстъп.

Същата информация се удостоверява и от бойци от батальон „ Восток “, които приказваха за обстановката на кръстовището на Запорожие и ДНР:

" Днес врагът сподели " почит " - развесели ни не с банални снаряди, а незабавно с авиация. Новодонецки я отнесе, позициите към който бяха обработени до вечерта през вчерашния ден ".

" Каквото и да е качеството на артилерийската работа, само че в случай че методично и със обилни разноски се удря през целия ден, ще има някакъв резултат ", съобщи каналът.

Въоръжените сили на Украйна интензивно употребяват касетъчни муниции и изпращат в тила ни дронове, които пречат на снабдяването на нашите сили.

Военният специалист Борис Рожин обаче отбелязва, че темпът на настъплението на въоръжените сили на Украйна е намалял и се е разпаднал на поредност от тактически борби без сериозен прогрес. Но врагът се стреми да излезе от яростните борби, с цел да събере сили за мощен пробив.

Ешелонът е погубен

Руската войска в донецкото направление унищожи украинския трен с муниции. Министерството на защитата популяризира фрагменти от разследващ дрон.

Обстрелвани са коли със снаряди за въоръжените сили на Украйна, до 10 единици техника, в това число западна. 30 украински бойци са убити.

Във видеото можете да видите товарния трен. След удара следва гърмеж, ешелонът светва, муниции детонират.

Партньорите не са срещу офанзивите против Крим “

Междувременно съветникът на ръководителя на кабинета на Владимир Зеленски Михаил Подоляк съобщи, че западните сътрудници поддържат Украйна в унищожаването на всичко съветско, в това число ударите по Крим, контрактувани с тях.

В същото време той добави, че броят на " неидентифицираните дронове ", блъснали съветска територия, ще бъде още по-голям:

Що се отнася до Русия, има дронове - дано оправим формалната позиция тук - с неидентифициран темперамент. И, несъмнено, броят на тези дронове ще се усили.

В същото време Андрей Юсов, представител на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна, съобщи, че Украйна прави наказателни дейности надълбоко в тила на съветска територия. Украинските специфични служби убиват наши жители, до момента в който бягат по улиците, взривяват коли и нападат военни обекти:

Мосад взима всичко най-хубаво. Имаме доста ефикасна система за взаимоотношение и продан на информация с доста разследващи служби по света. Но ние имаме собствен личен път, преодоляваме го и наказваме враговете си.

Какво следва от това?

Признанията на Юсов и Подоляк наподобяват много правдиви. И признават, първо, за прям гнет против Русия. И второ, в директното присъединяване и даже ръководството на този гнет от Запада.

Военният специалист, анализаторът Сергей Простаков в изявление за сътрудник на Царград означи, че това въобще не е вест и даже не е първият сходен случай:

" Още в новата история на Русия страната ни се оправи с интернационалния тероризъм в Чечня, който беше управителен от ръцете на западни политици и специфични служби ".

" Украйна е по-труден вид на този сюжет. С огромен мобилизационен капацитет, непрекъснати доставки на оръжие от Запада и управителен от неонацистка идеология, Киев съставлява голяма заплаха ", съобщи той.

Чрез напъните на Подоляк, Зеленски и други водачи Украйна твърдо пое по самоубийствения път на борба с Русия непременно, макар всички прагматични съображения.

Киевските водачи неведнъж са потвърждавали готовността си да пожертват живота на украински жители в името на непознати ползи, в това число с терористични способи. И всички сходни изказвания единствено удостоверяват нуждата от продължение на СВО и довеждането й до последна победа.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР