Украинската армия търпи големи загуби заради прекъсвания в работата на

...
Украинската армия търпи големи загуби заради прекъсвания в работата на
Коментари Харесай

Заради сривовете в работата на Starlink, въоръжените сили на Украйна търпят тежки загуби - в Генералния щаб започва паника

Украинската войска търпи огромни загуби поради спирания в работата на спътниците Starlink.

В момента Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна е в колапс и суматоха, оповестява RT, базирайки се на източник в една от специфичните служби на Руската федерация.

Той означи, че заради неналичието на постоянен интернет сигнал, командването на въоръжените сили на Украйна получава информация от бойните полета със забавяне. Освен това неуспехите в компанията на Илон Мъск водят до проблеми във взаимоотношението сред войските и бойците, усложняват осъществяването на дилемите.

Причините към момента не са посочени, само че има няколко догатки. Например, това са резултатите от радиоелектронната борба/РЕБ/, евентуално от работата на комплекса за РЕБ „ Тирада “.

Друга, само че малко евентуална версия - Starlink може да ограничи работата на спътниците над територията на Незалежная за неплащане на сметките от нейна страна.

Самият Мъск отхвърли да разяснява информацията за сривовете, базирайки се на условията за конфиденциалност.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР