Украинката Елина Свитолина ще срещне американката Винъс Уилямс в най-интересния

...
Украинката Елина Свитолина ще срещне американката Винъс Уилямс в най-интересния
Коментари Харесай

Свитолина-Винъс Уилямс е дербито на първи кръг при дамите

Украинката Елина Свитолина ще срещне американката Винъс Уилямс в най-интересния мач от първия кръг при дамите на Откритото състезание на Франция по тенис, отреди тегленият в Париж чоп.

Шампионката Симона Халеп от Румъния ще стартира отбраната на купата си с мач против австралийката Айла Томлянович. При победа Халеп ще се изправи във втория кръг против победителката от мача сред Клои Паке (Франция) и Магда Линет (Полша).

Водачката в международната класация Наоми Осака изтегли много противен чоп. В първия кръг японката ще играе с Ана-Каролина Шмидлова от Словакия, а при победа ще срещне победителката от мача сред Йелена Остапенко (Латвия) и Виктория Азаренка (Беларус). В полуфиналите пък е изцяло вероятен мач сред Халеп и Осака.

Рекордьорката по трофеи при дамите Серина Уилямс също е в горната половина на схемата. Американката има относително елементарен чоп за старта. Първо ще срещне рускинята Виктория Дятченко, а по-късно и следва мач против квалификантка или Данила Якипович от Словения.
В долната половина от схемата лидерка е втората в международната класация Каролина Плишкова. Чехкинята ще играе в първия кръг с американката Мадисън Бренгъл.

В различен по-интересен мач от първия кръг германката Юлия Гьоргес ще се изправи против естонката Кая Канепи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР