Ужасяващо нападение на куче от породата кавказка овчарка над стопанина

...
Ужасяващо нападение на куче от породата кавказка овчарка над стопанина
Коментари Харесай

Огромна кавказка овчарка нападна стопанина си, нахапа го и го прати в болница

Ужасяващо нахлуване на куче от породата кавказка овчарка над стопанина й се е случило през вчерашния ден в Асеновград. Инцидентът  е станал през вчерашния ден в местността Параколово. След нападението животното е избягало. Пострадалият пък е признат в болница.

За това описа Стефка Иванова в локалната Facebook група „ За по-добър живот в Асеновград ”. Тя предизвести, че кучето е огромно и рисково и хората в града би трябвало да внимават.

Постът й провокира десетки мнения – както от загрижени родители, обезпокоени за сигурността на децата си, по този начин и от природозащитници, подготвени да оказват помощ на кучето. Тъй като съгласно част от потребителите, с цел да нападне, четириногото е било измъчвано.

„ Това е една от дребното породи, които не подлежат на образование, и в един миг може да атакуван притежателя. Може и да не е отговорен индивидът, доста са своенравни. Познавам двама, които също са нападани от кучетата си кавказка, по тази причина гледат като дребни да им вземат страха, само че по принцип са непредсказуеми ”, изяснява различен асеновградчаин.

В последна сметка стана ясно, че кучето е открито и прибрано в подслон.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР