Ужас и страх - така описват преживяното пътници от Полета

...
Ужас и страх - така описват преживяното пътници от Полета
Коментари Харесай

Пътници от "Полета на ужасите" проговориха за кошмара, преживян в самолета

Ужас и боязън - по този начин разказват претърпяното пасажери от " Полета на ужасите ". Самолетът е летял от британския град Бристол до Прага. Пътници се оказали на борда с групичка пияни купонджии.

Мъжете се държали по този начин, все едно са в нощен клуб и се държали жестоко с личния състав, който се опитал да ги укроти. Някои от тях даже уринирали напряко върху пода на самолета!
За " Полета на ужасите " споделя един от пасажерите, който разкрива, че държанието на пияните мъже било кошмарно.

" Още преди полета се насочиха към тоалетната, само че съумяха някак си да опикаят целия под, тъй че урината стартира да изтича отдолу под вратите към мястото, където се складира храната ", споделя пасажерът пред Wales Online.

Адът настъпил, когато стюард опитвал да усмири един от пасажерите.

" Стюардесата разгласи, че няма да се подава алкохол и те просто побесняха, започнаха да псуват, двама пък си разменяха удари ", спомня си очевидецът и разкрива, че мъжете изобщо не се тормозили, че всичко това се разиграва и пред очите на деца, които също били на борда.

Заради побеснелята групичка се наложило най-после самолетът да обърне посоката и да кацне изключително в Англия. След приземяването служителите на реда извели от самолета групичката мъже, а един от тях бил арестуван за нарушаване на публичния ред.

Самите купонджии се оправдават и настояват, че не се е случило кой знае какво. Нейтън Рийс споделя, че дружно със свои другари желали да пътуват до Прага, където щели да отпразнуват идната му женитба.

" Просто направиха от мухата слон. Провалиха ми ергенското празненство, решен съм да осъждам компанията ", твърди той.

Според Daily Mail Рийс и компанията му въпреки всичко съумели да се доберат до Прага, въпреки и с еднодневно забавяне.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР