Уинона Райдър разказва за раздялата си с Джони Деп, като

...
Уинона Райдър разказва за раздялата си с Джони Деп, като
Коментари Харесай

Уинона Райдър за раздялата с Джони Деп: „Беше като филма „Луди години“ в истинския живот“

Уинона Райдър споделя за раздялата си с Джони Деп, като съпоставя следствията от нея с кино лентата „ Луди години “.

Известна със своята потайнат актриса от „ Странни неща “/„ Stranger things “ е звездата от корицата на цифровия брой на Harper's BAZAAR за юли 2022 година. В него тя се връща към известната си връзка с Деп, която стартира през 1989 година и завършва през 1993 година след плевел годеж.

„ Това бяха моите „ Луди години “ в действителността “, сподели Райдър, визирайки кино лентата от 1999 година, в който тя взе участие и продуцира, за престоя на жена в психиатрична клиника за проблематични млади дами.



Райдър сподели пред изданието, че с помощта на „ необикновен терапевт “ е почнала да се грижи за себе си, като си показва себе си като дете.

„ Спомням си, че играех героиня, която бива измъчвана в чилийски затвор [във кино лентата „ Къщата на духовете “ от 1994 г.] ", изяснява Райдър. „ Гледах тези подправени синини и рани по лицето си [от кадрите] и се мъчех да се видя като това малко момиче. „ Би ли се отнасяла към това момиче по този начин, както се отнасяш към себе си? “

Райдър продължава: „ Спомням си, че се гледах и си споделях: „ Това е, което върша със себе си от вътрешната страна “. Защото просто не се грижех за себе си. “

Райдър споделя пред изданието, че Мишел Пфайфър, нейната колежка от „ Невинни години “, я е подкрепила в този сложен миг. „ Спомням си, че Мишел ми сподели: „ И това ще мине. Но аз не можех да го чуя и проумея. Никога не съм говорила за това. Има тази част от мен, която е доста персонална “.

Това усамотение беше затвърдено, когато Райдър се отдръпна от Холивуд след скандалния си арест за кражба от магазин на Saks Fifth Avenue през 2001 година „ Определено се отдръпнах “, споделя Райдър. „ Бях в Сан Франциско. Но също по този начин не получавах оферти. Мисля, че това беше доста взаимна отмора. Толкова е забавно, когато погледнете към началото на века. Беше много грубо време. Имаше доста измама на открито... А след това си припомням, че се върнах в Лос Анджелис и беше тежко време. И не знаех дали тази част от живота ми е завършила.

В предходни изявленията Райдър назова Деп „ първата си същинска разлъка “ и „ първото си разрушено сърце “, а Деп уточни, че медийната нервност е провокирала раздялата.

„ Много е мъчно да имаш персонален живот в този град “, споделя той пред Los Angeles Times през 1993 година „ Във връзката ми с Уинона, беше моя неточност да бъдем толкоз открити, колкото бяхме, само че си мислех, че в случай че сме почтени, това ще унищожи това страшилище на любознанието. Вместо това го подхраних, дадох на хората позволение да се усещат част от него. “
 Как се промени Уинона Райдър през годините  Как се промени Уинона Райдър през годините  Как се промени Уинона Райдър през годините  Как се промени Уинона Райдър през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР