Уимбълдън винаги е бил много специално място за Петра Квитова.

...
Уимбълдън винаги е бил много специално място за Петра Квитова.
Коментари Харесай

Петра Квитова обяви, че се е сгодила на Уимбълдън


Уимбълдън постоянно е бил доста особено място за Петра Квитова. Именно там чехкинята завоюва и двете си трофеи от Големия шлем, като в този момент ще има още една причина да си спомня с усмивка за „ All England Club “.

Бившата №2 разгласява фотография в обществените мрежи, с която разкри, че се е сгодила за своя треньор Иржи Ванек. Двамата работят дружно от 2016, като през август предходната година Квитова разкри пред чешкото издание Blesk, че тя и Ванек са двойка.

„ Искаме да споделим щастлива вест с вас, другари. Казах „ Да “ на моето особено място “ – написа Квитова като коментар към фотографията, на която двамата театралничат пред Централния корт на Уимбълдън.

Иржи Ванек е някогашен професионален тенисист. В кариерата си той завоюва 11 Чалънджър трофеи и доближи до №74 в ранглистата, като също така бе част от тима на Чехия на Олимпийските игри в Сидни през 2000 година Като треньор е работил и с Каролина Плишкова. Роденият в Домажлице експерт има две деца от предходния си брак.

Новината идва единствено няколко дни преди US Open, където Квитова ще се придвижи отличната форма, която показва на шампионата в Синсинати. Чехкинята доближи до финала в Охайо, където загуби от Каролин Гарсия. Броени дни преди да се сгоди за Ванек тя завоюва 29-ата си WTA купа, триумфирайки на конкуренцията в Ийстборн. На идното Открито състезание на Съединени американски щати тя ще запише 55-о присъединяване в главната скица на шампионат от Големия шлем.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР