Уикендите на Кейти Пери вече изглеждат малко по-различни от тези,

...
Уикендите на Кейти Пери вече изглеждат малко по-различни от тези,
Коментари Харесай

Ето какво обеща Кейти Пери на Орландо Блум

Уикендите на Кейти Пери към този момент наподобяват малко по-различни от тези, за които пее в " Last Friday Night ".

По време на скорошно присъединяване в Ню Йорк певицата отхвърли предлаганите коктейли, разкривайки, че сега се пробва да съблюдава тримесечен пакт за трезвеност, който е сключила с годеника си Орландо Блум.

" От пет седмици насам съм трезва... ", съобщи тя по време на събитието, съгласно People, написа dir.bg.

" Сключих съглашение с колегата си и желая да се откажа (от алкохола) ", добави тя, като шеговито се престори, че плаче.

А когато журито от " American Idol " Люк Брайън, който също присъстваше на събитието дружно с Лионел Ричи, попита изпълнителката на " Firework " дали ще наруши обещанието си към Блум, тя отговори изрично: " Не! Не мога да се откажа. Дала съм заричане. Три месеца. "

За благополучие на Пери не ѝ се наложи да се въздържа изцяло на събитието. Билборд оповестява се, че барът е бил зареден с нейната лична линия безалкохолни аперитиви De Soi. " Определено не мога да пия като през 20-те си години ", сподели тя в изявление, когато започва компанията предходната година. " В работен ден, в случай че изпия няколко (алкохолни напитки), това ще ме извади от играта за идващите дни. "

" Обичам да имам самоконтрол през делниците, а по-късно да вечерям с другари през уикендите ", продължава Пери, която има и двегодишна щерка с Блум. " Но в действителност става дума за баланс. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР