Напусна ни известна актриса, играла в прочут филм.Сюзън Беклини напусна

...
Напусна ни известна актриса, играла в прочут филм.Сюзън Беклини напусна
Коментари Харесай

Почина известна холивудска актриса, играла в култов филм

Напусна ни известна актриса, играла в фамозен филм.

Сюзън Беклини напусна този свят. Красавицата ще бъде запомнена с ролята си в  " Челюсти ". 

Баклини стана известна през 70-те години на предишния век с ролята си на Криси Уоткинс във кино лентата на ужасите с голямата бяла акула, станала знак на този тип хоръри.

Американската актриса и каскадьорка умря на 77-годишна възраст, на 11 май, заяви нейният сътрудник Матю Темпълтън.

" С надълбоко страдание удостоверявам, че нашата обичана Сюзън умря тази заран. Бихме желали да благодарим на всички за техните съболезнования в този миг. Моля, уважавайте поверителността на фамилията в този сложен миг “, каза той пред медиите, написа Телеграф.

Джефри Крамър, който играе дружно с нея като служител на реда Леонард Хендрикс във кино лентата на ужасите, също отдаде респект на актрисата в колоните на Daily Jaws .  "  Сюзън беше блага, любяща душа и ще липсва доста на общността на Jaws. Тя има особено място в сърцата ни! “, сподели той.

Героинята на Сюзън Беклини - Криси Уоткинс, е първата жертва на страховитата акула във кино лентата "  Челюсти “ , където нейната героиня е атакуван от акула, до момента в който плува сама през нощта - един от най-запомнящите се в историята на киното на ужасите.

Заснемането на този кадър лишило три дни. Лош спомен е оставил за актрисата, която  през 2023 година довери, че водата е замръзнала по време на фотосите.

Сюзън Беклини се съгласила да направи римейк на тази сцена.

В  " 1941 “ на Стивън Спилбърг тя пародира личната си роля в  " Челюсти “ . Тя обаче не беше изядена от акула и вместо това беше взета от японска подводница.

По-късно Сюзън Беклини продължава кариерата си като каскадьорка. Тя се появява в The Muppet Adventure и Day of The Animals 

Причините за гибелта на актрисата обаче не бяха разкрити нито в медиите, нито в TMZ , който също съобщи новината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР