Уикендът е времето на атрактивния волейбол от Италия в българския

...
Уикендът е времето на атрактивния волейбол от Италия в българския
Коментари Харесай

Казийски срещу Скримов в българското дерби на кръга в Италия

Уикендът е времето на атрактивния волейбол от Италия в българския ефир! Матей Казийски, Цветан Соколов, Виктор Йосифов и Тодор Скримов не престават традицията в едно от най-силните шампионати в света да има родни представители, които да играят на галактическо равнище!
Снимка: legavolley.it
И тази седмица директно по RING и онлайн на уеб страницата btvnovinite.bg италианският волейбол ще бъде сервиран в тройна порция. В събота " Перуджа " излиза против " Падуа ", а в неделя двата конфликта от Апенините са " Сиена " - " Модена " и българското дерби сред " Верона " с Матей Казийски и " Вибо Валентия ", където се подвизава Тодор Скримов.
Снимка: legavolley.it
В събота от 19:00 ч. директно по RING " Перуджа " със своята " дяволска обсада " ще се постарае да реализира оптимално бърза победа като хазаин. Повече от два месеца Вилфредо Леон и съотборниците му нямат загуба в мачове от всички шампионати. Волейболистите на Лоренцо Бернарди с всеки идващ кръг се доближават към заветната си цел - първо място в постоянния сезон на шампионата. До плейофите остават още 3 срещи, първата от които е против отбора на " Падуа ".

На пръв взор гостите имат невъзможната задача да победят миналогодишните първенци. В последния кръг отборът на " Падуа " сподели, че не трябва да бъде подценяван, откакто се поздрави с триумфа против " Верона ". Отборът се намира в добра форма и има 3 победи от последните 4 срещи на италианското състезание.

Опонентът на " Перуджа " има и солидна причина да се бори до последно във всеки един от оставащите мачове!Тимът е на 7-а позиция, като 2 точки разделят тима от 6-ия и 8-ия. Ново знамение, този път на " Пала Бартон ", може да подари на " Падуа " стъпка нагоре в класирането.

В неделя от 19:00 ч. още веднъж по RING " Сиена " ще продължи да се бори за запазването на елитния си статут в мача против " Модена ". Домакините изиграха тежък петгеймов дуел в миналия кръг, само че в последна сметка изгубиха от " Кастелана ". У дома " Сиена " за последно се зарадва на триумф през декември, а разликата от цели 5 точки от " Вибо Валентия " и 12-ата позиция звучи тревожно.
Снимка: legavolley.it
" Модена " на четвъртфиналния плейоф сигурно ще срещне " Милано ". Големият въпрос пред Иван Зайцев и компания е дали отборът ще остане на четвъртата позиция, с която да има домакинско преимущество в последната среща от серията, в случай че се доближи до съдбоносен конфликт. За да реализира това, тимът на Хулио Веласко се нуждае освен от 3 триумфа, само че и от победи с 3:0 или 3:1 гейма. Първата от трите победи би трябвало да пристигна в неделното посещение на " Сиена ".

По същото време, само че на уеб страницата btvnovinite.bg гратис и без регистрация ще можете да гледате любопитния български конфликт сред " Калцедония " Верона, където съществена фигура е Матей Казийски, и " Вибо Валентия ", където се изявява Тодор Скримов.
Снимка: legavolley.it
Промяната в " Калцедония Верона " с привличането на Императора е реалност, макар че в последните две срещи тимът позволи тежки провали. Българинът беше определен за състезател на месец февруари в шампионата, като ще получи премията си минути преди началото на срещата.

На " Калцедония " Верона е нужно да потвърди своите съществени упоритости с триумф в неделя вечер. 6-ата позиция е сложена под сериозна опасност, а свличането по-надолу в класирането би означавало, че Матей Казийски ще би трябвало още на четвъртфиналите да се опълчи на някой от топ тимовете в шампионата.
Снимка: legavolley.it
" Вибо Валентия " към момента е под опасността да загуби елитното си място. Колкото и непостижима да бъде задачата на отбора, той незабавно се нуждае от точки в шампионата, даже и против отбори, които се намират много по-напред в класирането. Отборът разчита на страховития начален удар на Тодор Скримов, който има на сметката си 41 аса и се намира в челната петица по този индикатор в шампионата.

Ще подпали ли ръцете на посрещачите Тодор Скримов или Матей Казийски ще поведе тима си към нов триумф?

Отговорът - единствено в каналите на bTV Media Group!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР