Уго Юмбер е считан за един от най-големите таланти на

...
Уго Юмбер е считан за един от най-големите таланти на
Коментари Харесай

Юмбер: Имах крампи по цялото тяло, след като се ваксинирах и не съм единствен

Уго Юмбер е считан за един от най-големите гении на международния тенис и направи ужасно усещане през предишния сезон, когато завоюва купата от шампионата в Хале и доближи до 25-тата позиция в международната класация. Оттогава формата на французина обаче върви единствено надолу, като е изгубил цели осем от последните си девет срещи и стремително върви към овакантяване на топ 50.

23-годишният играч въпреки всичко има своето пояснение за слабите си резултатите, отдавайки отрицателната серия на скорошно поставената си ваксина срещу ковид. Припомняме ви, че огромна част от френските тенисисти акцентират сходен проблем, визирайки Гаел Монфис и Пиер-Юг Ербер, а Жереми Шарди стигна даже още по-далеч и призна, че съжалява за решението си да се ваксинира, защото от този момент не може да тренира обикновено и към този момент отсъства над 6 месеца от ATP Тура.

" Не съм лекар и ми е мъчно да си обясня протичащото се, само че се усещам доста зле в последните месеци. Направих си голям брой проби и не беше намерено нищо неправилно, тъй че евентуално има връзка с имунизацията. Щом си я сложих, то получих крампи по цялото тяло в идващия си мач и не можех да извозвам по повече от час на подготвителния корт, защото се изтощавах доста съществено.

Трябваше да спра с тениса за няколко седмици, а в Австралия още веднъж се заразих с ковид и нещата се утежниха. Не съм единствения състезател, който има сходни проблеми и съм чувал голям брой сходни истории на моята. Сега просто желая да мина оптимално бързо през всичко това, с цел да играя още веднъж най-хубавия си тенис " - разяснява Юмбер.

Източник: Tennnis World USA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР