Угарка от цигара помогна на ерусалимските полицаи да заловят крадеца,

...
Угарка от цигара помогна на ерусалимските полицаи да заловят крадеца,
Коментари Харесай

За 3 часа хванаха крадеца на дома и колата на Николай Младенов

Угарка от цигара оказа помощ на ерусалимските служители на реда да заловят крадеца, проникнал в дома на специфичния делегат на Организация на обединените нации за Близкия Изток Николай Младенов. Бившият външен и боен министър на България живее в Източен Ерусалим. Домът му няма камера за наблюдаване, нито специфична връзка за защита от полицията.

Най-вероятно крадецът не е бил наясно чие жилище обира. Единствено е решил, че са намира в извънредно влиятелен регион на Ерусалим. Влизайки в квартирата той е търсил злато или скъпоценности, само че отмъкнал предмети с не толкоз висока стойност, а по-скоро персонални. Но се натъкнал и на непредвиден бонус - устройство за разблокиране на автомобил. Не е знаел коя е тъкмо колата която му се е „ паднала “, само че като на паркинга натиснал копчето на устройството, автомобилът самичък се „ обадил “.

По ДНК-то върху угарката от цигара, която крадецът хвърлил до мястото, където била паркирана колата, служителите на реда единствено за 3 часа съумели да заловен обирджията. Оказал се арабин - остарял познайник на ченгетата, чиито данни се пазели в картотеката. Веднага след празниците, тъй като в неделя е еврейския празник на началото на жътвата и изобщо на събирането на реколтата, както и на приемането на Тората от Бог, ще му бъда предявено обвиняване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР