Уест Хем победи Уотфорд с 1:0, за да сложи край

...
Уест Хем победи Уотфорд с 1:0, за да сложи край
Коментари Харесай

Уест Хем продължава битката за топ 4, всички срещу Зума заради котка

Уест Хем победи Уотфорд с 1:0, с цел да постави завършек на серия от две загуби и да се върне в борбата за четвъртото място във Висшата лига. Феновете на домакините бяха насочили гнева си към Кърт Зума, който беше в светлините на прожекторите на английската общност след стартирането на видеото, в което той снима принуждение над домашната си котка.

Джаред Боуен означи единствения гол в мача в 68-ата минута за значими три точки за отбора на Дейвид Мойс. Този резултат закотви Уотфорд при новия управител Рой Ходжсън на предпоследното място в таблицата.
 Кейн има вяра, че занапред ще доближава връх в кариерата си
Кейн има вяра, че занапред ще доближава връх в кариерата си

Идвал след 30 години

В различен мач, Нюкасъл излезе от рисковата зона след победа с 3:1 над Евертън под управлението на новия управител Франк Лампард, което в този момент ги слага на 17-о място в таблицата с 18 точки, единствено с една по-малко от 16-ия Евертън.

Джамал Ласел си означи автогол в 37-ата минута на срещата за преднина на Евертън, само че в идната минута Мейсън Холгейт изравни. Райън Фрейзър зарадва Сейнт Джеймс Парк в 56-ата минута, давайки преднина на Нюкасъл, пред Кийрън Трипиър в 80-ата минута със замайващ свободен удар, с цел да удостовери успеха, едвам трета този сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР