Уест Хам се класира по безапелационен начина за полуфиналите на

...
Уест Хам се класира по безапелационен начина за полуфиналите на
Коментари Харесай

Уест Хам продължава да се вихри в Европа

Уест Хам се класира по решителен метода за полуфиналите на Лигата на конференциите, откакто разруши с 4:1 Гент в Лондон. Преди седмица дуелът в Белгия приключи 1:1, а подобен бе резултатът и след първото полувреме на " Лондон Стейдиъм ". След почивката обаче отборът на Дейвид Мойс се развихри и си обезпечи среща с АЗ Алкмаар на полуфиналите. 

Гостите изненадващо поведоха в резултата посредством Юго Кайперс, който в 26-ата минута засече от няколко метра неособено прецизен опит за удар на Самоис. Микаел Антонио изравни в 37-ата, откакто засече с глава на близката греда центриране от фаул на Джаръд Боуен.

Десет минути след почивката Лукас Пакета направи цялостен поврат, реализирайки дузпа, която бе отсъдена след намесата на ВАР за игра с ръка на Фортуна. Деклан Райс повиши в 58-тата минута след удивителен солов рейд, почнал още от половината на " чуковете ".

В 63-тата Антонио оформи крайния резултат с втория си гол за вечерта. До края попадение на Боуен бе анулирано поради игра с ръка,

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР