Уест Хам и Лестър завършиха наравно 2:2 в среща от

...
Уест Хам и Лестър завършиха наравно 2:2 в среща от
Коментари Харесай

Късен гол донесе развръзката между Уест Хам и Лестър

Уест Хам и Лестър приключиха наедно 2:2 в среща от 34-тия кръг на Висшата лига. Двата тима влязоха в срещата от разнообразни позиции - гостите като седми в класирането и със единствено една загуба в последните шест срещи, до момента в който домакините, които заемаха 11 място, имаха едвам една победа в последните си пет срещи.

В началните минути момчетата на Мануел Пелегрини съумяха да наложат прочут напън на Лестър, само че той бе по-скоро разпръснат и не съумя да докара до чисти голови обстановки. Едва в 38-ата минута центриране отляво на капитана Марк Нобъл бе засечено от Майкъл Антонио, който прати топката неспасяемо в мрежата зад Каспър Шмайхел, който пък бе с капитанската лента на гостите в този мач - 1:0. Това бе и единственото по-сериозно състояние пред двамата вратари за първата част.

През второто полувреме момчетата на Брендън Роджърс постановиха напън и съумяха да основат няколко рискови положения. В 68-ата минута левеият бек Бен Чилуел достави отлична топка от лявата зона и Джейми Варди не остави шансове на стража на домакините Лукаш Фабиански.

Уест Хам изравни играта, откакто получи гола и последователно стартира още веднъж да търси гола настоятелно. Усилията на момчетата на Мануел Пелегрини се увенчаха с триумф в 83-ата минута, когато отлична офанзива на “чуковете” прати топката в резервата Педро Обианг няколко метра пред дъгата на наказателното поле, той я изстреля по съвършен метод по тревата към вратата на гостите, кълбото обаче се отклони от левия дирек и бе пратено в мрежата от друга запаса - Лукас Перес.

До късната развръзка в срещата се стигна в 93-ата минута, когато чудесно подаване на Юри Тилеманс като че ли раздра не изключително съсредоточената отбрана на домакините в този миг, откри на скорост Харви Барнс, а младокът прати топката с десния си краг зад Фабиански. По този метод Барнс донесе равенството на “лисиците” с първото си попадение във Висшата лига.

Лестър отстъпи с едно място и към този момент е осми след тази среща, Уест Хам резервира 11-ото си място в класирането.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ СРЕЩАТА

КЛАСИРАНЕ

ПРОГРАМАТА НА ЛЕСТЪР!

ПРОГРАМАТА НА УЕСТ ХАМ!
Премиър лийг 34 кръг, събота 13 април  Манчестър Юнайтед 2:1краен резулат  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР