Удобен и бърз браузър, с различни допълнителни функцииYandex Browser е

...
Удобен и бърз браузър, с различни допълнителни функцииYandex Browser е
Коментари Харесай

Yandex Browser – ефективно сърфиране в интернет

Удобен и бърз браузър, с разнообразни спомагателни функционалности

Yandex Browser е образно прелъстителен, с елементарен за потребление интерфейс (снимка: Yandex Browser)

Популярните браузъри с необятно навлизане измежду интернет потребителите се броят на пръсти, само че на пазара са налични и доста други приложения за сърфиране в уеб, които дават необятен набор от принадлежности. Едно от тези приложения е Yandex Browser.

Този браузър е образно прелъстителен, с елементарен за потребление интерфейс и разнообразни потребни принадлежности, които са налични за ръководство даже и от начинаещи консуматори.

Когато за първи път стартирате приложението, ще ви посрещне раздел (таб) с потребна информация, която ще разреши да научите повече за неговите благоприятни условия, като просто навигирате до мечтаната категория. Можете да прегледате елементарно информацията по отношение на сигурността, персонализирането и предложеното наличие.

Yandex Browser ви разрешава да разглеждате обичаното си онлайн наличие по подсъзнателен метод. Подобно на други браузъри, можете да отворите няколко страници в раздели или разнообразни прозорци, в случай че предпочитате този метод на сърфиране в уеб. Нещо повече, можете даже да преглеждате уеб страниците в режим „ тайно ”, в случай че желаете историята на вашето сърфиране и изтеглените файлове да останат незаписани.

Страниците се зареждат бързо, с минимално закъснение, до момента в който получавате спомагателни детайлности и контроли. Това включва проявление на вида връзка (http или https), опция за превключвате в Turbo режим или за отбрана на Wi-Fi връзката, както и проявление на предизвестия, когато възнамерявате да въведете значима ключова дума на чужд уеб страница.

Освен това Yandex Browser включва и разнообразни спомагателни функционалности, които са предопределени да обогатят уеб сърфирането. Така да вземем за пример, „ Tableau ” може да се употребява за ръководство на най-често отваряните уеб страници. Можете да ги премахнете от екрана, да ги заключите и да изберете фона, на който да се демонстрират.

Има и куп авансово конфигурирани функционалности, които могат да се употребяват за правене на екранни фотоси, гледане на видеоклипове по по-удобен метод, активиране на турбо режим, опазване на забавна информация или ръководство на паролите. Тези функционалности също могат да бъдат деактивирани, съгласно персоналните желания.

В умозаключение, Yandex Browser е комфортен уеб браузър, който ви разрешава да сърфирате в мрежата по бърз и ефикасен метод, като ви дава разнообразни спомагателни функционалности. Той се предлага с няколко разширения, които могат да бъдат деактивирани, според от вашите потребности.

Даунлоуд: Yandex Browser
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР