Удинезе и Милан играят при резултат 1:0 на "Дачия Арена"

...
Удинезе и Милан играят при резултат 1:0 на "Дачия Арена"
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Удинезе - Милан 1:0, пълна апатия от росонерите

Удинезе и Милан играят при резултат 1:0 на "Дачия Арена " в среща от 17-ия кръг на италианската Серия А. Попадението означи Бето в 17-ата минута.

Домакините от Удине са с нов треньор в лицето на Габриеле Чофи, който наследи уволнения след загубата от Емполи Лука Готи. "Фриуланите " са на 15-а позиция във краткотрайната таблица с 16 точки - шест над зоната на изпадащите.

"Росонерите " влизат в мача след загубата от Ливърпул с 1:2 в Шампионска лига. За грандът от Милано това беше и финален мач от тазгодишното им европейско присъединяване, като в този момент те ще насочат старания към вътрешното състезание. Тимът на Стефано Пиоли е на точка пред градския противник Интер и на две пред Наполи в борбата за скудетото.

В първите минути на срещата Деулофеу имаше късмет да излезе очи в очи против Менян, след неточност на Флоренци, само че французинът внимаваше и бързо съкрати дистанцията до някогашният състезател на Милан. Първата добра опция за Милан пристигна в 12-ата минута - тогава Ибрахимович бе изведен на хубава позиция, само че изстрелът от воле на шведа мина прекомерно високо. Минута по-късно Деулофеу навлезе от лявото крило и стреля рисково, само че топката профуча настрана от вратата.

В 17-ата минута Бето излезе самичък против Майк Менян, като зад него на най-малко 4-5 метра нямаше никой. Първият изстрел на нападателя бе отразен от френския пазач, само че при добавката, с лека доза късмет, 23-годишният португалец откри резултата в интерес на домакините от Удине.

Три минути преди почивката пристигна единствения сериозен късмет за "росонерите " през първата част. Браим Диас и Ибрахимович комбинираха добре, след което испанският полузащитник стреля с левия си крайник от 7-8 метра, само че не откри вратата на Силвестри. 60 секунди по-късно попадение на Тео Ернандес бе анулирано, поради засада.

Втората част стартира мудно, като първата по-сериозна опция пристигна чак в 58-ата минута. Браим Диас стреля от границата на наказателното поле, само че ударът му мина надалеч от вратата на "черно-белите ". Десетина минути по-късно пред Ибрахимович се откри нелош късмет да осъществя, само че топката пристигна леко обратно за шведа, чийто удар бе неакуратен.

При една от редките офанзиви на Удинезе, Молина се включи добре от фланга и получи прекрасен пас от влезлият като запаса Съксес, само че ударът на халфбека не бе задоволително добле ориентиран.

Удинезе - Милан 1:0

1:0 Бето 17`

Удинезе(3-5-2): Силвестри - Бекао, Нютинк, Перез - Удоджи(61` - Зеегелар), Арслан(70` - Яяло), Уолъс, Макенго, Молина - Деулофеу(70` - Съксес), Бето

Старши треньор: Габриеле Чофи

Милан(4-2-3-1): Менян - Флоренци, Томори, Романьоли, Ернандес - Бенасер(46` - Тонали), Бакайоко(46` - Кесие) - Салемакерс(69` - Кастийехо), Диас, Крунич(46` - Месиас) - Ибрахимович

Старши треньор: Стефано Пиоли

Съдия: Франческо Форньо

Стадион: "Дачия Арена ", Удине
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР