Уди Харелсън ще попадне под светлината на прожекторите в продължението

...
Уди Харелсън ще попадне под светлината на прожекторите в продължението
Коментари Харесай

Уди Харелсън с ударно завръщане във Венъм 2 догоди

Уди Харелсън ще попадне под светлината на прожекторите в продължението на боксофисовия шлагер от 2018 година „ Венъм “. Въпреки че не получи утвърждението на филмовите критици, лентата съумя да генерира облаги в размер от над 850 милиона $. Това, наподобява, е задоволителна причина за ново включване на огромния екран, най-малко съгласно продуцентите от Sony, и ето, че новото заглавие ще дойде в киносалоните през 2020 година

След като Харелсън направи къса изява в първото заглавие, този път се чака точно неговият персонаж да попадне под лупата на сценаристката Кели Марсел. Към момента е ясно, че за продължението ще се завърнат още Том Харди и Мишел Уилямс. Режисьорът Рубен Флайшър обаче евентуално няма да се включи във „ Венъм 2 “, защото по това време ще е ангажиран със фотосите на „ Зомбиленд 2 “.

„ Смятам, че от време на време критиците бъркат, изключително когато не помнят да имат поради възрастта си. Те идват в киносалоните със съзнанието си на 42-годишни човеци, да вземем за пример, без да отчетат, че един 16-годишен фен би се влюбил в заглавието “, безапелационен бе неотдавна Тод Макфарлейн, един от основателите на Венъм. „ Филмът е всичко, което съм желал да съставлява продукция, отдадена на това, което съм основал преди 30 години “, означи още той.

„ Венъм “ приключи годината като петият най-доходоносен филм за 2018 година

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР