Учителят Петър Дънов е предрекъл много тревожни събития, които в

...
Учителят Петър Дънов е предрекъл много тревожни събития, които в
Коментари Харесай

Беинса Дуно: След заразата идва Третата световна, последната

Учителят Петър Дънов е предсказал доста тревожни събития, които в подтекста на пандемията и войната в Украйна, звучат страшни и доста действителни. Ето какви са думите му за това, което ни чака:

„ Ще пристигна ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще обиколи целия свят. Много хора, доста нации ще погинат, това е птицата, която носи със себе си гибелта. Само земното злато може да я спре. След нейното изгубване на земята ще пристигна кръв, ще пристигна и Третата война, последната “. Тези думи били казани от Дънов през 1938 година, а изказванието е на езотерика доктор Елиезер Астаров, който е възпитаник на лечителя Петър Димков.

Тълкуването на споделеното от Учителя е следното: Жълтата змия сочи към географския генезис на пандемията – Китай, болестта е от скотски генезис (змия) и се популяризира по света на стоманени криле (самолети).

Привържениците на Дънов виждат в думите му от 1938 година и рецепта за лекуване на ковид – земното злато, под което Учителят има поради житото. Беинсá Дунó, както го назовават почитателите му, препоръчвал за лекуване на белодробни болести заран, обед и вечер да се дъвчат единствено сурови житни зърна.

Оказва се обаче, че Дънов е планувал идването на Трета международна война нееднократно. В разгара на Първата международна война той споделил следното: " Питате ме по кое време ще свърши войната. Тя тази война ще свърши, само че след нея иде една още по-голяма. Обаче и след тази война хората няма да поумнеят и тогава ще пристигна трета война, толкоз опустошителна, че човечеството ще оредее. Едва след нея ще настъпи краен мир. "

По думите му след Третата международна война индивидът към този момент няма да води война, тъй като ще стане такова знамение, каквото хората в никакъв случай не са очаквали. Тогава ще се пресечен всички известия, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат минимум 100 години, с цел да могат да се възстановят връзките на един народ с различен. До това време те ще бъдат напълно изолирани.

На друго място пък приказва, че преди решителното стълкновение Бог ще се прояви с такова унищожително земетресение, че индивидът ще стартира да го уважава и всичко ще се промени. „ Те всички нации ще се въоръжават и подготвят за война, само че ще стане такова земетресение, че не ще помислят за война. И война няма да има повече. “

Източник: woman.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР