Световноизвестният и много уважаван в България израелски топастролог Гал Сасон

...
Световноизвестният и много уважаван в България израелски топастролог Гал Сасон
Коментари Харесай

Гал Сасон пророкува: Чака ни смутна 2024 година!

Световноизвестният и доста почитан в България израелски топастролог Гал Сасон предващава " изключително смутна " 2024 година Навръх студентския празник 8 декември той пристигна в Българския културен център на ул. " Веслец ", с цел да показа лекция въз основата на новата си книга с обичайна негова годишна прогноза.

Още през лятото на 2019 година, последователят на нашия Учител Петър Дънов, предсказа " страховита " 2020 година поради заплахата от вирус и международна криза, което се случи тъкмо съгласно предсказаното. Последното, което Сасон " позна " със 100% акуратност, беше новата война Палестина - Израел.

За 2024 година упованията на Гал Сасон са за " изострен конфликт сред остарялото и новото " - очевидно засяга новия международен ред, който страни отвън Съединени американски щати и Европейски Съюз желаят да наложат, отпред с Русия, Китай и Индия в съюз, както и изборите в Щатите.  Сасон вижда " осезаемо напрегната година " и поради евентуалната международна финансово-икономическа рецесия, която се обрисува.

Принципно това е изненадващо, защото, както и Гал отбелязва, 2024 година е Осмица, а тя е одобрявана като късметлийска и богата в нумерологията. Но има и друго лице - лабиринт, което очевидно той прозира.

Според израелския оракул 2024-а ще бъде също година на мистицизъм. Много би трябвало да разчитаме на своята вътрешен глас и да внимаваме за своите сънища. А част от спасението той вижда в йогата и танците.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР