Изведнъж знаем всичко, което трябва да знаем за брилянтния четец

...
Изведнъж знаем всичко, което трябва да знаем за брилянтния четец
Коментари Харесай

„Раге Омаар остана в ефир, докато страдаше от здравна криза – никога не можем да бъдем твърде горди, за да поискаме помощ“

Изведнъж знаем всичко, което би трябвало да знаем за брилянтния читател на вести в ITV Раге Омаар. С право. Той е великолепен публицист и приказен образец за подражателство с изключителна работа.

Така че беше изключително трудно да виждам този кадър, на който той се мъчи да прочете редовете си в новините в петък вечер в 10. Още повече, с цел да видите толкоз доста хора, които споделят тези фрагменти в обществените медии, претендирайки за подправена угриженост, само че в действителност ги експлоатират – без да мислят какво би трябвало да е било за брачната половинка и фамилията му – за кликвания, лайкове и ретуитове.

Раге е няколко години по-възрастен от мен (въпреки че наподобява по-млад) и беше плашещо да го видя по какъв начин се развива. Проучванията демонстрират, че в случай че сте негър и сте от африкански или карибски генезис, има два пъти по-голяма възможност да получите инсулт – и то на по-млада възраст – в сравнение с в случай че сте бял. Това ме накара да се замисля дали бих могъл да имам това да се случи.

Вероятно ще мине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР