Turkish Airlines предупреди, че проблемите“ в Boeing са спрели преговорите

...
Turkish Airlines предупреди, че проблемите“ в Boeing са спрели преговорите
Коментари Харесай

Turkish Airlines „не бързат“ да купуват повече самолети Boeing

Turkish Airlines предизвести, че „ проблемите “ в Boeing са спрели договарянията за огромна поръчка на самолети, защото превозвачът е сключил договорка за задълбочаване на връзките със Съединени американски щати противник на производителя Airbus.

„ Не бързаме “ да сключим договорка за закупуване на композиция от широкофюзелажни и тяснофюзелажни самолети Boeing, защото производителят на самолети се бореше с „ производството “ и „ проблеми с качеството ”, сподели ръководителят на Turkish Airlines Ахмет Болат в понеделник.

Boeing беше заставен да забави производството на своите известни самолети 737 Max, откакто панелът на вратата избухна на един от тях по време на полет през януари. Това има вълнообразен резултат в промишлеността, като американските и европейските превозвачи бяха принудени да съкратят графици за натоварения летен сезон.

Turkish Airlines продължава договарянията с Boeing за евентуална поръчка за 150 тяснофюзелажни и 75 широкофюзелажни самолети, само че също по този начин обмисля закупуването на още самолети...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР