За пета поредна година Видин ще е домакин на младежкия

...
За пета поредна година Видин ще е домакин на младежкия
Коментари Харесай

Summer Vibes Festival отбелязва Деня на детето и Деня на Ботев

За пета поредна година Видин ще е хазаин на младежкия Summer Vibes Festival. Той ще се организира на 1 и 2 юни край емблематичната цитадела „ Баба Вида “.

„ Фестивалът ще се състои на две знакови дати – Денят на детето и Денят на Ботев. Затова ние сме подготвили разнообразни и тематични интензивности, с които да отбележим почтено и забавно и двата празника! “, разкриват уредниците от Event Masters. „ А вечерите са отредени за безвъзмездни концерти на едни от най-обичаните измежду младото потомство музикални звезди у нас. На 1 юни всички видинчани и посетители на града ще могат да чуят и да се срещнат онлайн с музикалната сензация Dara. На 2 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от шлагерите на СкандаУ. Водещ на събитието ще е Играта. И двата дни ще има live performance with DJ Theo. “, допълват те.



Мисията на фестивала и тази година е да откъсне децата от интернет пространството, с цел да им покаже един по-здравословен и не по-малко забавен метод за развлечение навън в действителния, а не в цифровия свят.

На 1 юни стартът ще се даде в 9 сутринта с лекоатлетически маратон, стрийтбол, шампионат по шах. „ Ние като придвижване припознаваме изцяло идеята на фестивала! “, споделят от организацията, като обезпечават и доста спомагателни стимулиращи награди за поощряване на младите да спортуват.

След това програмата продължава с игрите на Summer Vibes Festival и „ Детска лека атлетика “ от Семеен кодекс „ Радуканови “.  Детски хепънинг „ Щуроландия “ ще сплоти арт работилници за дребни и огромни сръчковци, работилница за изобразяване „ Пастелковци “, работилница за интелектуални игри „ Многознайковци “ и сцена на гениите „ Дърдорковци “. Детски танцов състав „ Светлинките “ и Школа по съвременен балет „ Mom’s dream ” при НЧ „ Светъл ден 2009 “ Видин ще изнесат концерт, като на сцената ще се качат над 70 деца.

На 2 юни ще има забавна галерия на старинни оръжия, историческа викторина, патриотични игри, с което ще се отдаде респект към Ботев и починалите за свободата на България. И двата дни искащите ще могат да се включат в съревнование с тротинетки, изобразяване с тебешири, национална топка, федербал, скачане на въже и други Всички участници в игрите и двата дни ще вземат участие в лотария, като ще бъдат раздадени над 100 страхотни награди. Достъпът до всички събития във фестивала е безвъзмезден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР